Alla inlägg den 26 april 2013

Av Malin - 26 april 2013 21:33

Ja jag vet inte vad jag ska göra längre. Det är sååå jobbogt att se sitt barn ha så ont jämt. Wilda har så jobbigt med sin mage och är så trött. Jag tycker det bara blir värre och värre med magen hela tiden. Idag har hon sagt flera gånger att hon hat jätte ont i magen och ikväll kröp hon rent ihop som en boll i min famn, tittade på mig och sa: mamma, jag har ont i magen, jätte ont mamma. Jag kan inte sluta tänka på vad de kan vara för fel:-( Sen är jag så orolig för hur jag ska lyckas stå upp mot sjukvården. För dom måste bara göra nåt åt det här nu.Idag har vi i allafall varit på premiärturen med cykelkärran för i år. Jag tror att både Wilda och Nova tyckte de va kul, men Nova blev less efter ett tag.Bilder från cykel turen.

Av Malin - 26 april 2013 21:29

Ja jag vet inte vad jag ska göra längre. Det är sååå jobbogt att se sitt barn ha så ont jämt. Wilda har så jobbigt med sin mage och är så trött. Jag tycker det bara blir värre och värre med magen hela tiden. Idag har hon sagt flera gånger att hon hat jätte ont i magen och ikväll kröp hon rent ihop som en boll i min famn, tittade på mig och sa: mamma, jag har ont i magen, jätte ont mamma. Jag kan inte sluta tänka på vad de kan vara för fel:-( Sen är jag så orolig för hur jag ska lyckas stå upp mot sjukvården. För dom måste bara göra nåt åt det här nu.

Idag har vi i allafall varit på premiärturen med cykelkärran för i år. Jag tror att både Wilda och Nova tyckte de va kul, men Nova blev less efter ett tag.

Bilder från cykel turen.

Ovido - Quiz & Flashcards