Alla inlägg under februari 2013

Av Malin - 4 februari 2013 23:15

Jag ligger här och drömmer mig bort till sol och värme. Hur skönt skulle de inte vara att fara utomlands:-) Vi får se om vi har möjlighet att spara ihop till en utlandsresa typ Maj 2014:-) Fast grejen är bara att vi måste fara och komma hem innan 17 Maj för då fyller ju Nova 2år och då blir de genast dyrare. Men de skulle i alla fall vara jätte härligt att fara på en all inclusive resa. Wilda vill ju också fara, hon har nu i flera dagar tittat på kort när jag va utomlands och säger lite ledsamt att hon oxå vill vara där och att hon oxå vill åka flygplan, men flygplanet skulle jag gärna skippa och jag tror att kommer bli ännu mer flygrädd när jag vet att barnen är med. Usch mår dåligt av att bara tänka tanken att miba barn ska flyga.

Hur som helst så har Wilda fortfarande feber så de blev inte barnmottagningen för oss idag. Natten som va sov hon ingenting nästan och nu har hon nyss varit vaken igen och varit jätte ledsen.

...

Av Malin - 3 februari 2013 23:28

Igår blev de fullt upp, jag som trodde att vi inte skulle göra någonting överhuvudtaget. Jag och Wilda gick ut ett tag på förmiddan och lekte medan Nova sov, sen kom barnens mormor på besök. Wilda och mormor bakade lite och vid mellanmål fick vi besök av Per, Mia och Leon som vi inte träffat på länge. De va riktigt kul att se dom igen. Mormor blev kvar ända till kvällen.

Även idag fick vi besök den här gången av min mormor och morfar och Wilda blev så himla slö efter dom farit då visar det sig att hon fått feber såklart. Sen har hon en jätte jobbig hosta stackarn. Annars har vi städat idag och jag hann även med att träna ikväll. Robert har ju jobbat hela helgen så de va trevligt att vi fick lite besök:-)

Imorgon ska jag fara på barnmottagningen med Wilda angående hennes mage, så jag hoppas verkligen att feber är borta och att hon är relativt kry så vi kan fara för vi behöver verkligen få hjälp och det är nu. Jag vill inte omboka den tiden.

Här kommer i allafall lite bilder på barnen från dagarna som gått.

Av Malin - 1 februari 2013 22:45

Stackars barn som aldrig få va friska, men de är väl så under vinterhalvåret tyvärr. Wilda har haft krupp hosta i typ två dygn och Nova har feber idag. De är så svårt när dom små liven inte kan berätta vart dom har ont. Nova har typ skrikigt hela dagen sovit sammanlagt en halvtimme idag. Till och från har hon skrikigt så hysteriskt så de rent gör ont i hjärtat. Jag vet inte om det är dom två tänderna hon håller på att få eller om hon har jätte ont i halsen. Nu innan Wilda blev förkyld klagade hon på att hon hade ont i halsen. Men men vi får se hur denna natten blir. Nova brukar ju inte kunna sova när hon är sjuk.

Sen måste jag bara nämna glasögonen igen för hon har fortfarande inte fått dom och inget har jag hört heller. Jag måste nog försöka ringa dit igen på Måndag och höra varför vi aldrig får dom. De kommer ju att vara helt omöjligt att få henne att ha på sig dom när dom.väl kommer nu när hon varit utan så länge. Jag tog på henne solglasögonen häromdagen när de va så starkt ljus inne på vårdcentralen och dom satt nog inte ens på 1 sek innan hon tog av dom. Så jag tog på dom, hon tog av dom, jag på, hon av, jag på, hon av o.s.v under hela läkarbesöket.

Ovido - Quiz & Flashcards