Alla inlägg under april 2013

Av Malin - 15 april 2013 22:39

Det blir nog lite sömn i natt skulle jag tro. De blir nog att vaka hela natten. Wilda har fått jättejobbig krupphosta. Än så länge har det inte blivit nåt jätte kruppanfall. Men jag vågar som inte somna när hon har det såhär. Tänk om jag inte hör om det blir värre för henne om hon får jätte svårt för att andas. Vad ska man hitta på inatt då mån tro och hur ska vi orka med morgon dagen. Robett jobbar ju stängning så han kommer inte hem förrän halv 8 så då blir jag själv hela dagen men mina små "iglar". Dom är verkligen som två iglar nu. Ingen av dom släpper mig. Nova ska vara i famnen hela tiden annars skriker och gråter hon och slänger sig i golvet. Hon far efter mig i fullfart och klättrar på mig samtidigt som hon gråter och skriker om vartannat. Wilda vägrar också släppa mig och värre blir de när hon ser att jag är med Nova. Dom är så otroligt mammiga båda två nu. Om Robert är hemma och jag ska fara och handla eller nå så skriker dom båda utöver sig. Nova vägrade t.o.m ta emot mat av Robert igår.

Av Malin - 14 april 2013 22:40

Idag har de ju varit hur bra väder som helst. Sol och varmt. Som vanligt har jag svårt att fatta att de blir varmare så jag klär på både mig och barnen lite väl mycket. Jag tror i allafall Wilda höll på att svettas bort idag. Jag och Wilda gick ut i morse och skottade lite på baksidan sedan fick Wilda cykla lite tyvärr har hon ju växt ur sin cykel för längesedan så det va inte så lätt för henne att cykla. Tur att hon fyller år om en vecka. Vi gick i allafall ut efter lunch igen och cyklade och skottade liten till. Vid fyra kom Janina och Jocke med barn och såg hockeyn med oss oxh självklart vann Skellefteå AIK igen:-) och tack och lov så blev det inte lika spännande som gårdagens match. Detva i allafall super ttrevligt att träffa hela deras familj igen. De va ju alldelesför längesen. Vi har inte kunnat träffas eftersom vi bara avlöst varandra med att vara sjuka. Wilda och Sebbe hade jättekul ihop:-)

Bilder från dagen

Av Malin - 11 april 2013 23:56

Jag tror jag håller på att bli tokig. Jag vil ha friska barn NUUU!!! Novas koppor är så envisa. Nu har hon jaft vattkoppor i snart 8 dagar. De har varot superfint väder ute och vi har måstat sitta inne hela dagarna. Idag har jag och Wilda i allafall varit ute på förmiddan. De är ju lite lättare nu när Nova sover bättre på dagarna igen. Då kan man ju faktiskt gå ut medan hon sover. Vi for även ut en stund idag till min mormor och morfar. De va skönt att få komma sig ut ett tag och se något annat än husets väggar.

Här kommer en bild på Wilda som klättar på en snöhög

Av Malin - 10 april 2013 23:59

Nu har vi äntligen fått isatt lamporna. Det känns lite tvådelat. Samtidigt som det känns hemskt eftersom lamporna inte är nå vidare fina, men samtidigt så vet jag ju att det är bra för Nova

Jag var så galet trött nu så jag tror jag måste avbryta skrivandet och lägga mig att sova

Av Malin - 8 april 2013 22:05

Nova stackarn sov nästan ingenting på hela natten till idag. Det är jättejobbigt för henne med dessa j*vla vattkoppor. Nu har hon även fått koppor innanför ögonlocket och på läpparna. Jag hoppas verkligen att hon får sova inatt. Både för hennes skull och våran skull.

I morgon kommer dom och sätter in belysning hos oss som vi skulle få genom bostadsanpassningsbidraget. Jag gruvar mig. Det kommer att bli så fult samtidigt som det kommer att vara så bra för Nova. Dom kommer redan klockan åtta så nu är det väl bara att göra sig redo för sängen.

Ett kort på Nova som har matvägrat idag. Inte vanligt för att vara henne måste jag säga.

Av Malin - 7 april 2013 23:04

Igår va vi på Janina och Jockes bröllop och lilla Milles dop. Det va hur trevligt som helst. Dom va så fina allihopa Janina, Jocke, Mille och Sebbe:-) Jag och Robert har ju fått den stora äran att vara faddrar åt Mille. Det känns verkligen så otroligt bra:-) Jag menar Janinas barn är ju nästan mina barn. Haha. Men eftersom alla sjukdomar har varit i vägen så har vi ju tyvärr inte hunnit träffat Mille så mke än men det kommer:-) Hur som helst. Det va en toppendag. Vi började med dop och vigsel, sedan fika, for och lämna Wilda till barnvakten och på kvällen blev de fest. En super trevlig fest:-) Det ända som saknades på dagen va min lilla prickig korv (Nova) som fick lov att vara hos barnvakten hela dagen p.g.a hennes vattkoppor. Hon hade då inte sovit mke på natten stackarn. Det kliade nog mke för henne. Hon hade varit vaken var 20:e minut hela natten och även ikväll har hon varit vaken typ hela kvällen.

Jag hade gärna lagt ut en bild på det fina brudparet men eftersom jag inte frågat så låter jag bli. Men nu ska jag göra ett försök att sova en liten stund innan Nova vaknar igen.

Av Malin - 5 april 2013 23:44

Idag har vi fixat med en massa inför i morgon när vi ska på bröllop/dop. Mamma satt barnvakt åt barnen medan vi var och handlade eftersom Nova har vattkoppor. De måste ju bara vara de eftersom prickarna blivit fler och vissa vätskefyllda. Så lillgumman får inte följa med imorgon. Det känns jätte jobbigt att måsta lämna bort henne när hon är sjuk. Men vad göra.
Jag undrar om det kan vara så att de vs bältros när hon hade dom här prickarna. Det stämmer ju som in. Hon fick ju typ dom för tre veckor sen och det tar ju cirka tre veckor innan man får vattkoppar efter man smittays av det och sen kliade ju dom jätte mke för Wilda. Jaja så är det. Nu måste jag sova.

Nova idag

Av Malin - 4 april 2013 22:39

Jag tror Nova kan ha fått vattkoppor. Det suger. Vi har inte tid med de just nu. Vi ska ju på bröllop/dop i helgen. Jag är inte säker på att de är vattkoppor men jag har hittat några prickar och en kan vara vätskefylld sen hade hon 38, 4 graders feber ikväll. Men jag fattar då inte vart hon blivot smittad i sådanafall. Hon sitter ju mest i vagnen eller är uppe i famnen. Men men är de det så är de det.

Idag när jag lämnade Wilda på förskolan blev hon jätte ledsen. Det kändes i mammahjärtat. Hon skrek och grät som en tok och sparkade och slog fröken. Det brukar ju verkligen inte vara något problem att lämna henne. Det kanske är något tillfälligt hon konmit på. Hoppas det. Jag och Nova tog en promenad när vi lämnat Wilda sedan for vi förbi mamma och där blev vi kvar ända tills ikväll.

En bild på Nova ute på mormors balkong

Ovido - Quiz & Flashcards