Alla inlägg under maj 2013

Av Malin - 8 maj 2013 23:32

Idag har vi varit ute typ hela dagen från 9:00-16:00. Gissa vem som somnade i soffan direkt vi kom in. Jo Wilda. Hon va hur trött som helst. Vi har i allafall varit i två olika lekparker, cyklat och lekt på gården. De har varit en riktigt bra dag:-) Jag hoppas bara att vi får Novas nya solglasögon snart men de verkar ju dröja. Jag skulle gissa att vi får dom typ efter sommaren. Jag fattar inte varför det ska ta sån tid. Hon kan ju inte ha dom andra, dom är ju alldeles för små så dom tar säkert ont och jag kan ju inte låta henne vara ute utan solglasögon. Det är ju skadligt för hennes ögon plus att det blir alldeles för ljust för henne. Det är nog bäst jag försöker få tag på optikern i morgon för att höra hur de se ut med solglasögonen.

Här kommer en massa bilder från dagen. Barnens mormor råkade även komma med på en bild. Nova hon kämpade och skulle upp för rutschkanan och Wilda tror jag va överallt. Haha. Sen avslutar jag med en bild på båda barnen som leker på altan innan läggdags

Av Malin - 7 maj 2013 22:36

att Wilda ska vara glutenintolerant:-( Nu vet jag ju inte om det är så, men som vanligt så kan jag ju inte sluta oroa mig. Jag blir galen på min själv. Läkaren ringde idag om Wildas provsvar och allt såg bra ut förrutom att det va lite förhöjda värden på gluten. Så nu har vi fått en remiss till barn för att utreda vidare antar jag. Jag hoppas verkligen att hon får komma så fort som möjligt. Men om de är gluten vet jag inte vad jag ska ta mig till. Allt som hon går med på att äta verkar ju vara gluten sen är jag ju så extremt dålig på laga mat i vanliga fall. Hur ska de då gå om jag måste göra allt glutenfritt. Jag kommer att stressa ihjäl mig de är då nåt som är säkert. Jag vet ju typ inte ens vad som är gluten.

Annars har det väl inte hänt så mycket. Wilda har fortfarande det jobbigt utan tutte på kvällarna och nätterna. Inatt va jag vaken med henne till halv 3, sen steg vi upp 6. Så jag har känt mig lite sliten idag och som pricken över i:et så har jag blivit förkyld. Jag har jätteont i halsen och huvudet.

Sedan va jag ju till dietisten igår. Ja jag säger då de om dom ändå kunde vara överens. Hon menar på att det inte verkar vara ibs:en som ger mig mest besvär nu utan att de är ulcerös coliten och läkarna påstår tvärtom. Vem ska jag tro på? Ja det är inte lätt. Hur som helst ttckte hon att jag måste förbättra mina matvanor och det har hon absolut rätt i.

Jag avslutar med att lägga in två bilder på Nova som har busat ganska bra på golvet själv idag. Typ för första gången på evigheter.

Av Malin - 5 maj 2013 21:02

Ja hur gick de då inatt. Inte så jättebra. Hon sov och vaknade om vartannat och va jätte ledsen. Idag på dan däremot har det gått jättebra. Men nu ikväll när hon skulle sova blev de ju jätte jobbigt igen såklart. Jag har nyss fått henne att somna och jag hoppas verkligen att hon sover bättre inatt. Hon va jätte ledsen stackarn.

Annars har vi grillat med Malin och Claes med barn idag. Det va riktigt gott och trevligt:-) Vi har även hunnit med en långpromenad i morse där vi fick hoppa över en stor sjö enligt mig (annars brukar det nog kallas stor vattenpöl). Men så duktig som jag är så lyckades jag självklart doppa hela benet typ i vattnet. Vi har även hunnit med att cykla som vanligt. Haha.

I morgon ska jag på nåt sätt lyckas fara till en dietist med två barn. Det är inte lätt att fara med båda barnen jag kommer nog inte höra något av vad hon säger och ska de någosin bli bra i min mage måste jag ju även äta rätt kanske. Ja vi lär ju se hur de slutar. Robert slutar ju 19:15 som vanligt så barna måste jag ju ha med mig.

Eftersom jag är absolut sämst på ta kort nu så har jag bara en bild på Wilda som cyklar med springcykeln

Av Malin - 4 maj 2013 23:31

I morse "skickade" Wilda tuttarna till tomten. De har gått relativt bra hela dan, men då har vi även haft fullt upp hela dan idag. Nu ikväll går de JÄTTE dåligt. Hon kom på de när hon skulle läggs sig och blev jätte ledsen och arg på samma gång. Hon somnade tillslut medan jag låg bredvid henne i sängen, men sen har hon vaknat emellanåt och varit jätte ledsen och arg. När jag försöker trösta henne sparkar och slår hon mot mig. Hon kastar t.o.m bort sin snutte som brukar vara jätte viktig för henne. Ja jag hoppas verkligeb att de blir nån sömn inatt. Jag är ju själv oxå tyvärr. Robert jobbar ju.

Som jag sa tidigare har det varit fullt upp idag. Vi har varit hos barnens mormor, varit och handlat lite blommor, mat, en leksak till Wilda och så. Varit på kalas hos barnens farnor son fyller år i morgon. Vi blev bjudna på middag där. Sen har vi ju även hunnit äta godis. Fullspäckad dag men trevlig.

En bild på min älskade stora tjej.

Av Malin - 1 maj 2013 23:46

Idag har vi fixat lite med både de ena och det andra. Vi har städat, Robert har tagit bort lite av staketet, jag och Wilda har köpt kratta till henne och oss och jag och Wilda har även handlat lite mat. Wilda och Nova lekte på gården medan Robert tog bort staketet och de va nästan så att jag ångrar att vi tog bort de. Wilda va tok speedad och va precis överallt där hon inte fick vara. Herregud jag blev alldeles slut.

Efter middagen for hela familjen till en lekpark. Wilda cykla dit såklart. Malin, Julius och Millea va oxå med så Wilda tyckte de va hur kul som helst. Hon ville aldrig hem. Nova hon fick gunga för första gången i sitt liv. Hon skrattade och tyckt de va jättekul:-)

Här kommer bilder från lekparken

Ovido - Quiz & Flashcards